Visie

Nieuwe spellen doen ontdekken

Wij zijn ervan overtuigd dat heel wat mensen slechts een beperkt aantal spellen kennen via de standaard kanalen (speelgoedwinkel, supermarkt).

Er bestaan websites die speciaal gericht zijn op veelspelers maar die het ontdekken van nieuwe spellen niet (voldoende) ondersteunen.

Wij zien het als onze missie om mensen in aanraking te brengen met steeds nieuwe spellen zodat zij deze kunnen ontdekken. Wij willen hen begeleiden met hun missie: de zoektocht naar het perfecte spel.

Duidelijkheid en objectiviteit

Wij willen niemand bevooroordelen en bieden daarom enkel objectieve informatie aan over spellen.

Naast basisinformatie zoals spelnaam, spelbeschrijving, aantal spelers, spelduur, moeilijkheidsgraad, factor taktiek en geluk, uitgever, auteur, ... bieden we zoveel mogelijk extra informatie aan om zo compleet mogelijk te kunnen zijn.
Onder deze extra informatie verstaan we afbeeldingen van het materiaal, spelregels (PDF), overzicht van een spelbeurt (PDF), video's met uitleg of reviews, links naar recensies en de mogelijkheid om dit spel aan voordelige prijs aan te kopen.

Eenvoudig consulteerbaar

We pogen om deze informatie zo eenvoudig mogelijk vindbaar te maken.

Zo kan je navigeren via basiscategorieën (homepage), zoeken naar spellen en filteren op spelgegevens, doorklikken via alle speltags of speltags per categorie (speltype, spelmechanisme, spelnaam, spelauteur, speluitgever), door alle spellen navigeren, en andere spellen ontdekken die gerelateerd zijn aan het spel dat je bekijkt.

Geweldige gebruikerservaring

Dmv de mogelijkheid om een spel te beoordelen willen we de gebruikers een indicatie van de waardering van een spel geven. Een waardering voor en door de gebruikers van de site dus.

We vinden het bovendien zeer belangrijk dat de beleving van de site persoonlijk is.
Wanneer iemand informatie over een spel bekijkt of aangeeft dat hij/zij een spel leuk vindt zullen andere gerelateerde spellen worden voorgesteld.
Ook het dashboard zal op basis van acties van de gebruiker (spel leuk vinden, aangeven ene spel te bezitten, ...) gepersonaliseerd worden.

Uitmuntende dienstverlening

Voor externe informatie (recensies) en functionaliteit (spellen aankopen) werken we samen met externe partners. De interne informatie (spelgegevens) bekomen we via uitgevers en spelauteurs. Via deze partners zetten we geregeld acties op waarbij we spellen wegschenken.

We proberen onze service zoveel mogelijk te verbeteren door continu bestaande functionaliteit te optimaliseren en nieuwe functionaliteit toe te voegen.

Feedback is steeds welkom. Opmerkingen en suggesties kunnen ten allen tijde doorgegeven worden via het contactformulier.

Deel op sociale netwerken

Volg ons

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: